عسل ارگانیک 

به محصولاتی گفته می شود که جهت تولید آن محصول از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نشود و محصول طی پروسه طبیعی ساخته شود.

با توجه به شیوع بیماریهایی که افراد از طریق تغذیه نامناسب به آن مبتلا می گردند مردم به استفاده از محصولات طبیعی و ارگانیک ترغیب می شوند و عسل طبیعی یکی از فراورده های تولیدی زنبور عسل که با داشتن انواع ویتامینها و املاح نقش عمده ای در برطرف کردن نیازهای غذایی و درمان بیماریها دارد ، از اهمیت خاصی در بین محصولات ارگانیک برخوردار است.

به دلیل پیچیده بودن فرایند تولید عسل شرایط زیادی جهت تهیه عسل ارگانیک لازم است که زنبوردار باید رعایت کند که در زیر به طور مختصر به چند مورد اشاره می شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *